» Turistička agencija obmanjuje putnikeMada postoji više prijava prevarenih građana turističke agencije "El Greco" i "El Greko" koje su registrovane na istoj adresi i dalje nastavljaju da rade. Blic navodi da su građani prijavili turističkoj inspekciji i Udruženju potrošača da im iz agencije "El Greco" nisu vraćali novac za uplaćena i potom otkazana putovanja.

Turistička inspekcija je zbog težih povreda propisa donela odluku o zabrani obavljanja poslova organizovanja turističkih putovanja i podnet je zahtev za oduzimanje licence koji je u toku. Kako su naveli u inspekciji, ovo znači da "El Greco" može da radi kao posrednik u organizaciji putovanja, dok su u ministarstvu turizma potvrdili da je "El Greko" registrovan na istoj adresi i da samo može da bude posrednik, a ne organizator putovanja.

U podacima Agencije za privredne registre se može videti da je vlasnik "El Greco Travel Cluba" otac, a "El Greko putovanja i hostel" sin. Prva je registrovana 2012. godine, a druga 8.jula ove ove godine.

Blic je kontaktirao vlasnike, ali nikakve odgovore nisu dobili od njih.

21.10.2014. u 12:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš