» Uhapšeni osumnjičeni za razbojništvaNovosadska policija odredila je zadržavanje državljaninu Bosne i Hercegovine B.S. (20) i D.M. (20) iz okoline Novog Sada zbog sumnje da su počinili više razbojništava. Oni se terete da su, u Novom Sadu, u novembru i decembru prošle godine, sa još dvojicom mladića iz Beočina, uz pretnju nožem i primenom sile, opljačkali tri prodavnice i jednu pekaru.

Policija navodi da će B.S. i D.M. biti, uz krivičnu prijavu, dovedeni na saslušanje sudiji Višeg suda u Novom Sadu, a protiv dvojice Beočinaca biće podnete prijave u redovnom postupku.

Protiv D.M. podneta je još jedna prijava za krađu, koja ga tereti da je sa sedamnaestogodišnjom Novosađankom tražio od radnice jedne novosadske zlatare da im pokaže nakit, a zatim su njih dvoje ukrali pet lančića i pobegli. Policajci su ih neposredno posle toga uhvatili, a prijava za krađu biće podneta i protiv maloletnice.

Još jedna prijava je podneta i protiv B.S. jer se osnovano sumnja da je u jednoj novosadskoj prodavnici, sa S.P. (23) iz okoline Beočina, uzeo iz kase novac, a policija ih je ubrzo uhvatila.

19.01.2013. u 16:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš