» DS traži smenu rukovodstva "Informatike"Novosadski odbor Demokratske stranke zatražio je danas od gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića da smeni direktora, upravni i nadzorni odbor JP "Informatika", zbog toga što je građanima "nametnuta obaveza plaćanja osiguranja". "Protivzakonitim postupcima i nametanjem obaveza plaćanja osiguranja, naneta je šteta za blizu 150.000 korisnika objedinjene naplate, građana Novog Sada", kaže se u saopštenju i dodaje da osiguranje imovine nije komunalna usluga i da se ne može nametati građanima mimo njihove volje.

Iz novosadskog odbora DS-a podsećaju da je gradonačelnik Vučević bio prisutan u prostorijama JP Informatika kada je potpisan ugovor između tog preduzeća i osiguravajućih kuća i pozdravio tu ideju kao dobru.

"Gradonačelnik je takođe prisustvovao i koktelu nakon potpisivanja na kojem je proslavljeno novo zaduženje Novosađana, a koji je koštao 380.000,00 dinara", rečeno je u saopštenju u kom se ističe da Gradski odbor DS-a zahteva da se gradonačelnik obrati Novosađanima, i objasni im "zašto moraju da čekaju u redovima i lično odjavljuju obaveze koje su im protivzakonito nametnute".

18.01.2013. u 19:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš