» Napadnut direktor Visoke poslovne školeDvojica maskiranih napadača pretukla su danas u Novom Sadu direktora Visoke poslovne škole profesora dr Radovana Tomića. U Policijskoj upravi u Novom Sadu potvrđeno je da su profesora Tomića napala dvojica za sada neidentifikovanih napadača i da je istraga o tom incidentu u toku.

"Kada sam izašao iz zgrade u kojoj stanujem i krenuo na posao, napale su me dve maskirane osobe i počele da me udaruju pesnicama po glavi, a još trojica njih su bila u pripravnosti", rekao je profesor Tomić.

On je potom odvezen u Klinički centar, gde je obavljeno snimanje i posle medicinskog zbrinjavanja povreda, pušten je na kućno lečenje.

Profesor Tomić je podsetio da je bio napadnut i 2010. godine u Beogradu, kada su ga nepoznate osobe, čiji identitet još nije utvrđen, tukle bejzbol palicama.

Nije mogao da kaže na koga sumnja da je napadač ili organizator tog napada, ali je napomenuo da se "digla velika hajka oko dolaska Oksfordskog univerziteta na Visoku poslovnu školu u Novom Sadu i postizanja dogovora o poslovnoj saradnji".

Prethodnog dana su predstavnici tog prestižnog univerziteta održali prezentaciju svojih studija na Visokoj poslovnoj školi, gde bi uskoro trebalo da počnu i Oksfordske master studije.

17.01.2013. u 20:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš