» Hardkor svirka u četvrtak u CK13Hardkor svirka održaće se u četvrtak, 17. januara u Omladinskom centru CK13. Nastupaju: "The Rodeo Idiot Engine" - Evo nam i jednog autonomaškog hardkor benda. Baskijski bend "The Rodeo Idiot Engine" dolazi u Novi Sad, posle snimljenog EP 2010 pod nazivom "The First Fall" i albuma "Fools Will Crush The Crown" iz 2011. Iza sebe imaju i 4 evropske turneje i nastupe na HELLFEST-u i FLUFF festu sa imenima kao sto su "Refused", "Suicidal Tendencies", "Birds In Row", "Nadja", "Kruger", "Celeste". Deo su "Throatruiner Records" familije, jedne od najaktivnijih underground hardkor lejbela u svetu.

"Deer in the Headlights" - Ovaj bend nam je posebno drag jer je i njihov prvi nastup bio takođe u Novom Sadu i to isto sa bendom "Furtive Forest". U pitanju je hardkorpank bend iz Banjaluke. Prošle godine su izdali split sa "Black Sails" iz Zagreba sa kojima su išli na turneju da promovišu izdanje.

"Ground Zero" - Nakon deset godina prangijanja "Ground Zero" je brži nego ikada. Novi bubnjar, nove i stare pesme, stara ekipa, stara priča. Posle EP-a, 2 albuma, 2 turneje i bezbroj kompilacija i koncerata u lokalu, odlučili su da im ipak nije dosta panka, metala i piva.

"Furtive Forest" - Novosadski hardkor bend koji je prošle godine izbacio svoj prvenac "Monologue//Dialogue" i potom imao evropsku promociju istog. Svi kažu da bend liči na "Modern Life Is Wa"r, ali mi tvrdimo da većina FF-a ni ne zna koji je to bend.

Svirka počinje u 20h.

15.01.2013. u 22:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš