» Spalili zastavu Vojvodine i okačili je na vrata LSVAktivisti ekstremističkog pokreta "SNP Naši" iz Novog Sada sinoć su ispred prostorija Lige socijaldemokrata Vojvodine na Trgu mladenaca spalili zastavu Vojvodine. Oni su se time javno pohvalili medijima poslavši fotografiju nagorele i pocepane zastave koja je okačena na vrata prostorija partije u Železničkoj ulici.

"Ovom akcijom želeli smo da pružimo podršku svom aktivisti Stefanu Petroviću koji je osuđen na 15 dana zatvora zbog paljenja tzv. zastave Vojvodine ali i da pokažemo da ćemo nastaviti kampanju protiv autonomaša. Ostatke zastave poznatije kao "Čankova krpa" okačili smo kao novogodišnju čestitku", navedeno je u saopštenju. Dodaje se da je Ustavnom sudu predat predlog za pokretanje postupka za zabranu LSV zbog njenog protivustavnog delovanja.

Ovi ultradesničari su tokom vikenda na više mesta u Novom Sadu izlepili i plakate pod nazivom "Strani agenti" na kojem se nalazi spisak tzv. "antisrpskih medija i nevladinih organizacija" koji se po njima finansiraju od zapadnih obaveštajnih službi.

14.01.2013. u 15:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš