» "Guns N` Roses" na ovogodišnjem EgzituSvetski poznati kalifornijski odmetnici, bend koji je tokom čitave svoje karijere živeo krilaticu "seks, droga i rokenrol" i otpadnički heroji prethodnih nekoliko generacija, "Guns N` Roses", nastupiće ovog leta na glavnoj bini Egzit festivala.

Od svog debi albuma, "Appetite For Destruction" iz 1987, sve do poslednjeg, "Chinese Democracy", iz 2008. godine, Gansi su bili misionari rokerskog shvatanja slobode, koje predvodi ikona rokenrol kulture, Aksel Rouz.

"Guns N` Roses" su svetsku popularnost stekli osamdesetih i početkom devedesetih godina svojom muzikom koja je mešavina hard roka, bluz roka, hevi metala i glem metala, ali i spektakularnim koncertima, skandalima i tučama. Malo ko nije odrastao uz rok himne poput "Sweet Child Of Mine", "November Rain", "Paradise City", "Knockin’on Heaven’s Door", "Don`t Cry" ili "Welcome to The Jungle".

U aprilu 2012. "Guns N` Roses" biće primljeni u Rokenrol hol slavnih, ispisujući tako najznačajnije stranice svetske rok baštine.

"Guns N` Roses" su u intervjuu za NME u januaru ove godine najavili da im je sedmi po redu studijski album prioritet, kao i da imaju tonu novog materijala, tako da na Egzitu možemo očekivati premijerno izvođenje novih hitova. Svi prethodni albumi Gansa prodati se u više miliona primeraka, dostižući platinaste tiraže i sjajne uspehe na top listama širom sveta.

Ulaznice za Egzit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.

01.03.2012. u 12:30

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš