» Nova ubedljiva pobeda fudbalera VojvodineVojvodina je, posle rekordnih 11:0 u prvoj proveri forme sa Bačkom iz Bačke Palanke, pobedila juče i Jedinstvo iz Stare Pazove. Novosađani su poveli u 12. minutu. Presing je urodio plodom tako što je Bojović bio brži i spretniji od golmana Jedinstva Jovišića i lob udarcem pogodio mrežu.

U nastavku, Dejan Vukićević je izveo novi tim koji je postigao još četiri gola. U 67. minutu, posle akcije u kojoj je učestvovalo više igrača, Škuletić je u protivničkom šesnaestercu bio vešt. Samo minut docnije bilo je 3:0. Kontra Vojvodine, brza i tačna preko mladog Stevanovića. Ne samo što je bio brz i prodoran po desnoj strani, nego se potvrdio i kao tačan asistent. Iliću je ostalo samo da postavi nogu.

Četvrtom golu Vojvodine najviše se obradovao mladi Spremo. Pre ulaska u igru Vukićević je od njega tražio da postigne gol i ispunio je trenerovu naredbu. U 83. minutu je zatresao mrežu na odličan način. Konačan rezultat postavio je Oumaru u 86. minutu, čime se iskupio za prethodne promašaje. Prekinuo je pokušaj gostiju da iznesu loptu sa svoje polovine, izvršio protivudar i na kraju poslao loptu u mrežu za 5:0.

28.01.2012. u 21:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš