» Humanitarno Kinesko večeKinesko veče ili "Veče u zemlji središta sveta - Čong Hua", humanitarnog karaktera, održaće se u ponedeljak, 16. januara, u restoranu Ribarac na Ribarskom ostrvu. Gosti će se upoznati sa kulturom, folklorom, a imaće priliku da probaju specijalitete kineske kuhinje koje pripremaju naši gastronomi uz pomoć kuvara iz Kine. Posebna atrakcija će biti kineski ples.

Organizatori manifestacije su studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, na modulima Menadžer u turizmu i Menadžer u hotelijerstvu, koji već nekoliko godina unazad u okviru projekta "Animacija u turizmu grada Novog Sada", pripremaju zanimljive i posećene tematske večeri.

Sredstva prikupljena na ovoj večeri biće prosleđena Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti kod dece "Život" iz Novog Sada.

Ulaznice mogu da se rezervišu putem adrese animation@dgt.uns.ac.rs ili na broj telefona 064/147-88-24, kontakt osoba - Ana.

Program počinje u 20 časova.

15.01.2012. u 15:00

izvor: 021.rs
berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš