» Šefica novosadskog LDP-a se slikala za "Plejboj"ova menadžerka gradskog odbora Liberalno demokratske partije u Novom Sadu Lidija Piroški, 2004. godine slikala se za srpsko izdanje "Plejboja". Ona kaže da se snimaka ne stidi, i da je fotografisanje bilo eksperiment jedne uspešne poslovne žene, prenose mediji.

"Slikanje za Plejboj bio je moj lični eksperiment u razbijanju predrasuda. Znate, nisam ja klinka željna medijske promocije. Imam 44 godine, majka sam dvadesetdvogodišnje ćerke, ekonomista po struci i suvlasnica sam magazina Vrele gume", kaže menadžerka novosadskog LDP-a.

"Da li su od svega što sam za 20 godina uradila jedino važne te fotografije ili možda postoji još nešto dobro?", pita se ova funkcionerka,.

Njen stranački kolega Bojan Đurić ubeđen da je da će stranke u predizbornoj kampanji izbeći seksističke diskreditacije političkih suparnika.

"Srpska politika je pretvorena u blato, pa su svakakvi pokušaji diskreditovanja uobičajeni, naročito kad se radi o ženama u politici. Međutim, ljudi u Srbiji nisu ni nerazumni ni fanatici i od političarki ne očekuju da stoje pored šporeta ili samo heklaju goblene. Ovo je 2012. i u fotografisanju Lidije Piroški za Plejboj nema ničega što bi bilo pogodno za politički napad, a svaki takav pokušaj bi u delu javnosti koji glasa za LDP bio dočekan s podsmehom i izazvao kontraefekte", kazao je Đurić.

Četrdesetčetvorogodišnja dama pre osam godina je pokazala svoje obline, obučena u kratku suknju i crveni brushalter. Lidija Piroški se slikala ležeći na motoru i za volanom automobila u izazovnoj pozi, a fotografije su privukle veliku pažnju čitalaca kada su objavljene u trećem broju srpskog izdanja časopisa "Plejboj".

14.01.2012. u 18:00

izvor: 021.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš