» Dodela novogodišnjih paketića UnivereksportaČlan Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Aleksandar Kiralj prisustvovao je dodeli novogodišnjih paketića koje je kompanija Univereksport poklonila deci iz PU „Radosno detinjstvo“. Predškolskoj ustanovi Novog Sada u okviru koje posluje 67 vrtića na teritoriji Grada, poklonjeno je 15 500 novogodišnjih paketića za mališane.

- Drago mi je da se humanitarni projekat kompanije “Univereksport” nastavio i ove godine. Jednom od najvećih donacija u istoriji “Radosnog detinjstva” pokazali su veliku društvenu korporativnu odgovornost i dali primer kako je moguće uspešno raditi svoj posao i istovremeno biti društveno odgovoran. Najvažnije od svega je da su ovim obradovali svako dete iz Predškolske ustanove povodom predstojećih praznika - rekao je prof. dr Aleksandar Kiralj i zahvalio se kompaniji „Univereksport“ u ime Grada Novog Sada.

Novogodišnji paketići će pored novosadskih vrtića stići i u vrtiće “Radosnog detinjstva” u Kovilju, Kaću, Budisavi, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Sremskoj Kamenici, Rumenci, Futogu, Veterniku, Begeču, kao i svim ostalim mestima u okviru kojih posluju vrtići Radosnog detinjstva Grada Novog Sada.

22.12.2011. u 15:00

izvor: novisad.rs
lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš