» Moto Deda mrazevi i ove godine obilaze mališaneDeveta humanitarna akcija "Moto Deda Mraz" koju organizuju aktivisti udruženja "Apostoli" biće održana u subotu 24. decembra. Motociklisti tradicionalno svojim ličnim sredstvima kupuju poklone i poklanjaju ih deci, kojima će taj gest učiniti jedan sretan trenutak. Deda mrazovi na motorima će sa novogodišnjim paketićima posetiti Dečije selo, Dečiju bolnicu, Dom za decu sa posebnim potrebama na Novom naselju, Svratište za decu ulice i na kraju će na Trgu slobode podeliti još 200 paketića mališanima koja se tamo zateknu oko 13h.

Sem podele paketića, u Sremskoj Kamenici će Deda mrazevi provozati decu na motorima koji sami izaberu po krugu sela, u bolnicu će obići sva odeljenja da ih deca iz svih soba vide, u Domu na Naselju će ovi humanitarci pogledati radove mališana koji se tamo nalaze, potom će kolona Deda Mrazova obići decu koja borave u Svratištu i na kraju dolaze u centar gde će se u druženju sa najmlađima zadržati sat vremena.

21.12.2011. u 22:00

izvor: 021.rs
berzavozila.com | lisica.rs | networkit.rs | pcberza.rs   Prijatelji : Otkup automobila Novi Sad | Selidbe Beograd
 Nsinfo.rs na Facebook-u
Beograd Vrnjačka Banja Auto oglasi, prodaja vozila, rezervnih delova i opreme | BerzaVozila.com Kragujevac Vrnjačka Banja smeštaj Radio 021 Niš